Onderzoek politie mishandeling Aziatische vrouw door mannen die coronavirus lied zongen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mishandeling van een vrouw die een opmerking maakte naar mannen die een lied over het Coronavirus zongen.

De politie kreeg zaterdag aan het eind van de avond een melding dat een vrouw in de lift van een flat in de wijk de Reit in Tilburg mishandeld was. Agenten sprake ter plaatse met het geëmotioneerde en verwarde slachtoffer. Zij vertelde dat zij omstreeks 23.30 uur in de lift gestapt was om beneden post op te halen.

Op een gegeven moment stapten vier of vijf mannen in de lift en begonnen een lied over het coronavirus te zingen. Het slachtoffer, zelf van Aziatische afkomst, zei daar wat van waarna een woordenwisseling ontstond. Hierbij zou een mes getoond zijn. Vervolgens zou de vrouw zijn mishandeld. Hierbij raakte ze gewond en later bleek ze een hersenschudding te hebben opgelopen.

De vrouw wist die dag niet of ze wel aangifte wilde doen. Nu heeft het slachtoffer besloten om alsnog aangifte te doen inzake (zware) mishandeling. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord